”Dînd ce nu ai, dobîndeşti şi tu ceea ce ai dat altuia."
Scrisoarea lui Nicolae Steinhardt către stareţul său de la Mănăstirea Rohia

Dăruind vei dobândi …!

Conduşi de vorbele încărcate de înţelepciune şi adevăr care afirmă că doar dăruind vei dobândi, elevii claselor a II-a A şi a III-a C, au urcat pe scenă pentru a prezenta colegilor, mai mari sau mai mici, sceneta „Asta e familia mea” (text: înv. Victoria Benţa, regie: înv. Anuţa Pop), care nu de mult a obţinut premiul II la Concursul Judeţean de Teatru pentru Elevi „Arlechino”, Ediţia I, desfăşurat în perioada 28-30 mai 2013, la Bistriţa.

Foarte mulţi la număr, şcolarii ciclului primar şi-au rezervat câte 1 leu din „banii de buzunar”, plătind biletul de intrare. Micii actori au dorit să le arate spectatorilor talentul lor, dar în acelaşi timp au hotărât ca banii adunaţi să-i ofere colegei lor mai mici, Petraşcu Andreea din clasa I B, orfană de ambii părinţi, crescută cu mare greutate de către bunici.

Tot în această perioadă, mai precis sâmbătă, 22 iunie 2013, la invitaţia organizatorilor Sărbătorii Eparhiale a Familiilor din Eparhia Română Unită cu Roma, Greco-Catolică de Cluj-Gherla, care a avut ca tematică „Familia, leagăn al credinţei”, trupa RIDENDO a evoluat pe scena amplasată lângă Mănăstirea „Sf. Anton de Padova” din Gherla, bucurându-se şi aici de nenumărate aplauze şi o meritată binecuvântare din partea PS Florentin Crihălmeanu, Episcop de Cluj-Gherla.

daruind1 daruind2 daruind3 daruind4 daruind5 daruind6 daruind7

Blog
Aşteptăm părerile, reclamaţiile şi laudele voastre pe pagina de blog! scoalaartemiupubliualexi.ro/blog/