"Această zi reprezintă un prilej de mare bucurie pentru noi toţi, o întâlnire fericită a celor mari cu cei mici, un eveniment inedit pentru şcoala noastră, atractiv pentru copii, dar aducător de amintiri şi nostalgii pentru cei mari, care mai păstrează încă un crâmpei din sufletul lor de copil. Prin ceea ce au realizat, copiii au reuşit să ne fie ghizi într-o lume de poveste plină de farmec, joc şi culoare. Felicitări tuturor şi aşteptăm cu mare interes următoarea manifestare artistică."
prof. Adrian Bosancu

Leagăn de stele

În preajma zilei de 1 Iunie, Şcoala Gimnazială  “A.P.Alexi” din Sîngeorz-Băi a fost gazda unei expoziţii de pictură, “Leagăn de stele”, organizată de elevii clasei I A, coordonaţi de învăţătoarea Florina Tomi. Micii pictori au transpus pe foaia de hârtie, cu ajutorul culorilor, tot ce înseamnă COPILĂRIE , pentru vârsta lor: gânduri trecute sau viitoare, vise împlinite sau neîmplinite încă, poveşti cu zâne sau feţi-frumoşi, dar şi o mulţime de jocuri inocente.

În prezenţa edilului oraşului Roland Venig, a directorilor şcolii, prof. Adrian Bosancu şi prof. Raveca Gaveniuc, a părinţilor, invitaţilor mai mari sau mai mici, şcolarii şi-au prezentat cu mândrie şi “maturitate” operele în care au pus răbdare, pasiune, inspiraţie, dăruire, creativitate şi foarte mult talent.

IMG_1063 IMG_1062 IMG_1061 IMG_0924 IMG_0923 IMG_0922 IMG_0920

Blog
Aşteptăm părerile, reclamaţiile şi laudele voastre pe pagina de blog! scoalaartemiupubliualexi.ro/blog/